Diverse menukaarten

 

Onderstaand ziet u onze menukaart.

We werken zoveel mogelijk met streekgeboden producten. Daardoor kan het voorkomen, dat we verse producten niet altijd op voorraad hebben!

Leuke weetjes zijn;

- Ons rundvlees is afkomstig van runderen, die in Hoonhorst hebben geweid!

- Ons kippenvlees is afkomstig van een boerderij in Twente, waar geheel antibioticavrij gefokt wordt. Dit is voor zowel het dier, als voor het product, vele malen beter en   
   gezonder! Onze kipgerechten zijn bereid met "De Twentse Blauwe"!

- Ook ons varkensvlees wordt binnenkort geleverd direct vanuit Hoonhorst. 

- Koffie wordt geleverd  door Beukenhorst uit Lichtenvoorde. Daarnaast werken we met verse thee, zo mogelijk ook van biologische afkomst!

- Overige vleesproducten proberen we direct van de slager in te kopen. Daarmee proberen we de aankooproutes zo kort mogelijk en duurzaam te houden!

- Ook ons brood komt uit de regio, van bakkerij Van Der Most uit Lemelerveld! Ze verbouwen grotendeels hun eigen granen in de regio.

ALLERGENEN

Wij werken in onze keuken met diverse allergenen. Van nature kan het product deze bevatten of zijn er mogelijke sporen aanwezig vanuit het productieproces van onze leverancier. Ook in onze keuken kan kruisbesmetting ontstaan.

Mocht u specifieke dieetwensen hebben, dan vragen we u deze tijdig aan ons te melden, zodat we kunnen kijken wat onze mogelijkheden zijn, om uw gezondheid te kunnen waarborgen.

Hartelijk dank voor uw begrip!