Wie zijn wij?

 

Wij zijn Bas en Mariska Ruiter. We zijn getrouwd en trotse ouders van 2 prachtige meiden, Emelie en Lauren.

Van origine is Bas afkomstig van de Veluwe en Mariska vanaf het Groninger land, maar we zullen eind 2022 de dienstwoning gaan betreden die behoort tot het prachtige pand in Hoonhorst.

Ondanks dat we beide geen directe achtergrond hebben vanuit de horeca, hebben we al wel jaren een droom. Een droom die we nu werkelijkheid gaan laten worden. Onze eigen onderneming met de lekkere dingen die we ook op onze eigen keukentafel hebben staan. Daarnaast willen we graag de verbinding zijn tussen de mensen en gezelligheid bieden voor jong en oud, wel of geen "Hoonhakker".

Deze kans is ons nu gegeven en we hebben er ontzettend veel zin in. 

De naam 'Thuis bij Kappers' was meteen bingo. De naam 'Kappers' moet blijven terug komen, aangezien het pand al sinds 1860 een geschiedenis kent met deze familie en dit een begrip is in de regio. Dat willen we graag in ere houden. 

'Thuis bij....' weerspiegelt het thuiskomen. Gezellig, samen, verbonden en zonder al teveel opsmuk. De basis goed en kwaliteit voorop!

We proberen met onze activiteiten goed te denken aan duurzaamheid. Producten halen uit de regio Salland/Vechtdal en vlak daaromheen. 

Al met al zullen we van Grand Café Thuis bij Kappers een groot succes maken en hopen we veel nieuwe herinneringen op te bouwen in dit prachtige dorp!