Wist je datjes...

15-02-2023:

De nieuwe inwoner van Hakkersdonk.... Toch??? Grand Café Thuis bij Kappers is vanavond weer omgebouwd tot de Residentie van Carnavalsvereniging De Hoonhakkers.

Vanaf morgen t/m zondag zijn er allerlei activiteiten, waardoor onze reguliere openingen op de schop gaan!

Donderdag:  Ouderencarnaval vanaf 20.00 uur

Vrijdag:  Grand Café is geopend aan de voorzijde vanaf 13.00 uur tot uiterlijk 00.00 uur. Afhaal is geopend tot 19:30 uur. Van 15.00 uur tot 17.00 uur is er kindercarnaval en 's avonds de jeugdsoos!

Zaterdag:  Grand Café is geopend aan de voorzijde vanaf 13:00 uur tot 18.00 uur. Afhaal is geopend tot 19:30 uur. 's avonds vanaf 20:30 uur Carnavals feestavond!

Zondag:  Grand Café is de gehele dag actief voor de carnaval. Er is geen afhaal deze dag! Vanaf 13:30 uur tot 19.00 uur is er gezinscarnaval met de optocht door het dorp. Vanaf 17:00 uur tot 19:00 uur zijn er broodjes worst, hamburger of beenham te koop in de zaal (OP = OP)Tijdens het kindercarnaval zijn er ook zakjes snoep en zakjes chips te koop bij de bar! Etenswaren worden verkocht buiten de munten om. Graag betalen met pin, contant mag ook !

Wij wensen iedereen een mooi Carnavalsweekend toe! Geniet ervan.


WE ZIJN OPEN!

 

Op 1 januari 2023 is Thuis bij Kappers feestelijk geopend!

We zijn overdonderd door de gigantische toestroom van mensen die samen met ons dit bijzondere moment hebben gedeeld!

 

Op 12 januari 2023 aanstaande zal de Dorpscoöperatie Hoonhorst U.A. (www.hartvanhoonhorst) in samenwerking met de bibliotheek / Anjerpunt Hoonhorst en natuurlijk Thuis bij Kappers een officieële heropening doen van het pand!

Na een intensieve verbouwing met een fantastisch resultaat, laten we allemaal graag het eindresultaat zien aan de genodigden!


Het is inmiddels november 2022. Op 1 juni ging het pand dicht en inmiddels zijn we alweer enkele maanden verder en begint de datum van 1 januari 2023 steeds dichterbij te komen. 

We liggen op schema, ookal blijft het aanpoten met de bouw en allerlei andere zaken die geregeld moeten worden.

Gelukkig zijn er veel vrijwilligers en hebben we ook aandeelhouders die volledig achter de plannen staan!

 

Via Facebook wordt er een blog bijgehouden over de veranderingen die daar eigenlijk dagelijks plaats vinden. Veel foto's zijn daar ook terug te zien, om de vorderingen van de bouw met de geïnteresseerden te delen!

Daarnaast zullen we op 18 december a.s. ook te zien zijn op de kerstmarkt in Hoonhorst. Naast ons pand bij de Molen. We zullen daar, naast dat we wat lekkers hebben, ook laten zien wat er allemaal is gebeurd en waar we uiteindelijk naar toe werken!

Wees welkom en anders zien we jullie graag vanaf 1 januari 2023!


Nieuwsbericht www.hartvanhoonhorst.nl maart 2022

Voor meer interessante nieuwtjes over de ontwikkelingen bij Thuis bij Kappers, volg ons ook via Facebook!